Aryanic
صفحه اصلي > اخبار > اخبار گذشته

اخبار > برگزاری جلسه تودیع و معارفه رابط هسته گزینش دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران

چاپ        ارسال به دوست

مدیر هسته گزینش دانشگاه جامع علمی کاربردی جناب آقای مهندس بدخشان روز یکشنبه مورخ 11/05/94 از دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران بازدید بعمل آوردند. در ادامه بازدید نیز جلسه معارفه رابط واحد استانی تهران با حضور، رئیس و کارکنان واحد استانی تهران برگزار گردید. در ابتدای این جلسه جناب آقای دکتر حاجی خانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران ضمن عرض خیر مقدم حضور مدیر هسته گزینش کارکنان، به نقش مهم این هسته در بکارگیری و انتخاب افراد کارآمد وکاردان اشاره نمودند و اظهار داشتند رشد وپیشرفت روز افزون دانشگاه جامع علمی کاربردی در گرو خدمتگزاری صادقانه کارکنان  و بکارگیری افراد شایسته و کاردان در نظام آموزشی و اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشد. درادامه جلسه جناب آقای مهندس بدخشان مدیر هسته گزینش کارکنان دانشگاه اظهار داشتند کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی چه در حیطه کاری و چه در اخلاق بایستی در راستای اهداف عالی دانشگاه و نظام قدم بردارند، همچنین اختلاف در دیدگاهها را از واقعیت های جامعه برشمرد و اضافه کرد: هرکس با هر سلیقه شخصی که دارد در محیط اداری ملزم به پایبندی و رعایت قوانین سازمانی آن اداره و بایدها و نبایدهای اخلاقی آن است. ایشان ضمن ابراز خرسندی از استانی شدن گزینش کارکنان، این امر را موجب تسریع در روند کاری گزینش کارکنان توصیف نمودند. همچنین از زحمات آقای آقا محمد در طول یکسال گذشته به عنوان رابط این هسته تشکر وقدرانی نمودند. در پایان این جلسه حکم رابط گزینش توسط مدیر هسته به آقای فرهاد محمد پور تحویل و به عنوان رابط هسته گزینش واحد استانی تهران معرفی گردید.

١٣:٥١ - ١٥ مرداد ١٣٩٤    /    عدد : ١٩٧٠٤    /    تعداد نمایش : ٣٤٩